Foglalás
Bezár

Látnivalók

Pécs
Harkányi pihenésünk kihagyhatatlan eleme egy városlátogatás Pécsett. Ha már járt ott, akkor nem kell magyaráznunk, miért húzza vissza a szíve. Ha még nem ismerős a megyevárosban, akkor kezdje a történelmi belvárosban a sétát.
Siklós
Történelmi várfalak magasodnak Siklós felé. A vár látott nemzetségeket, királyokat, törököket és filmet ihletett. Az egyik legkedveltebb túracélpont a Park Hotel Harkányból.
Villány
Óóó, azok a villányi borok!!! Érzékeinket felvillanyozó élmény és minőség, melyet megérdemlünk. Kényeztesse Ön is magát a Villányi Borvidék felfedezésével!
Siklós
A török kor legszebben megmaradt emléke az 1969-1993 között felújított Malkocs bej dzsámi - nem messze fekszik a Siklósi Vártól. 1993-ban Europa Nostra-díjat kapott.
Siklós
Egyháztörténeti különlegesség ez a szerb templom, mely a vár és a dzsámi közelében található. Mai berendezése 1800 körül, míg az ikonosztáz 1840-50 között készült.
Villány
A Nagyharsányi Szoborpark kultúrtörténeti és művészettörténeti jelentősége abban áll, hogy Magyarországon először itt kaptak lehetőséget szobrászok a szabad kísérletezésre.A nonfiguratív szobrokkal teli bánya öböl megkapó látványt nyújt.
Villány
Az Ős-Dráva Látogatóközpont részét képező három tanösvényen a látogatók élményekkel és ismeretekkel gazdagodva fedezhetik fel a Dráva természeti értékeit, a hagyományos gazdálkodás világát, valamint az Ős-Dráva programot.
Siklós
A legenda szerint Szent István korában bencés szerzetesek kápolnát építettek egy szláv eredetű Mária-szobor fölé. A szobor aztán eltűnt, majd egy csodatévő forrásnál remeték találtak rá. A 17. század második felében veszik kezdetüket a gyüdi templomnál a Mária-jelenések.
Siklós
A Kegyhely és Bazilika megtekintése után szeretettel várjuk a zarándokokat és látogatókat a Levendulás Házba, ami a templomtól öt percnyi kényelmes sétával érhető el.
Siklós
Ahogy felfelé haladunk a Máriagyűdi Kegytemplomhoz, a felé vezető úton mindent betölt a süteményillat. Az isteni desszertek mellett játszótér csalogatja a legkisebbeket, valamint kényelmes eldugott lugasok a privát beszélgetésre vágyókat.