Foglalás
Bezár

A szálloda épületei

A szálloda épületei, szobatípusai

'A' épület: a szálloda bejárati épülete, ahol a recepció, lobby, étterem és kávézó fekszik. Ebben a házban találhatók a szálloda legkönnyebben megközelíthető, 15 négyzetméteres, economy kétágyas szobái, illetve a tágas, pótágyazható economy plus szobák, kilátással a szemközti fürdőre. Ezeket a szobatípusokat az egyszerűség és a takarékos megoldások kedvelőinek ajánljuk elsősorban. A 3 szintes épület szintjeit lépcsőn lehet megközelíteni.

'C' épület: ez az épület direkt összeköttetéssel rendelkezik a wellness részleghez és az étteremhez: séta közben a zárt üveg folyosón gyönyörű kilátás nyílik a szépen gondozott parkra. Az épületben található standard és tágas, standard plus szobák barátságos hangulattal, pasztel színekkel várják a vendégeket . Az épület 3 emeletén fekvő szobákat lépcsőn lehet megközelíteni.

'D' épület: az épület földszintjén található a szálloda wellness részlege, a felette levő 3 szintet lifttel is meg lehet közelíteni. Az itt található szőnyegpadlós superior szobák magasabb komfort kategóriát képviselnek, kilátással a belső kertre illetve a szomszéd telekre. Családok, baráti társaságok számára superior családi szobáink 2 külön hálószobával és 2 külön fürdőszobál nyújtanak kényelmes elhelyezést. A recepciót ill. az éttermet a kerten vagy a zárt üvegfolyosón át a 'C' épületen keresztül lehet megközelíteni.

'B' épület: a különálló épületben kialakított komfort szobáinkat főként a meleg, rusztikus hangulatot kedvelő vendégeinknek ajánljuk, fapadlóval és faborítású mennyezettel rendelkeznek. Komfort családi szobáink 2 külön hálószobával és 2 külön fürdőszobával várják a családokat. A wellness részleg, az étterem ill. a recepció innen a parkosított kerten kereszül sétálva érhető el.