Foglalás
Bezár

Park Hotel Harkány

A komfortos, különböző méretű és kategóriájú szobák 4 különálló épületben 3 szinten helyezkednek el. 3 szálloda épületet télen is fűtött üvegfolyosó köt össze, melyen keresztül kényelmesen megközelíthető az étterem és a wellness részleg, egyúttal kilátás és kijárás nyílik a szálloda gondozott parkjába. Vendégeink ingyen parkolhatnak a szálloda zárt kertjében.

Családias szállodaként éttermünk kínálatára különösen hangsúlyt helyezünk. Házias ízekkel, napközbeni menüajánlatokkal, terasszal és esténként műsoros zenés hangulattal várjuk nem csak szállóvendégeinket, hanem a városból, a gyógyfürdőből betérő vendégeket is.

Harkány nevét a világ legtávolabbi pontján is ismerik. Kénes gyógyvize 50, vagy akár 70 méteres mélységből tör fel a felszínre, átlag 62°C-os hőmérséklettel, literenként 1000mg ásványi anyag tartalommal. Látogasson el a Harkányi Strand- és Gyógyfürdőbe, mely méltán híres gyógyító vizéről közel 200 éve: kül- és beltéri medencékkel, csúszdaparkkal, látványfürdővel, szaunával, gőzkabinnal, pezsgőfürdővel rendelkező fürdőkomplexumként várja a pihenésre és enyhülésre vágyó vendégeket egész évben. Foglaljon fürdő belépőjegyet szállásfoglalásával együtt itt.

Harkány mikroklímája, a napsütéses napok száma magyarországi viszonylatban is kiemelkedő, általános hangulati javulást ígér. Pihenését kösse össze a környék látnivalóinak felfedezésével is: Villányi borvidék, Pécs, Mohács, a Harkány környéki túraútvonalak emlékezetes programlehetőségeket kínálnak minden korosztálynak és érdeklődési körnek. Tervezze meg kikapcsolódását, a legjobb lehetőségeket gyűjtöttük össze Ön számára itt