SELECT * FROM icedit_siwita_microsite_custominfos_hotelv1 WHERE custominfo_microsite_lang_code='211'
SELECT * FROM icedit_news WHERE news_id='9737' AND news_column_id IN (3136,2547,2546,3014,3047,3137,3138,3139,3140,3143,3142) AND news_active='TRUE'
Wellness
Szobafoglalás / ajánlatkérés
Park Hotel Harkány
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár
Foglalás
Bezár

Wellness

A Park Hotel Harkány helyszíni wellness szolgáltatásokkal várja vendégeit: szaunák, jacuzzi, termálvízzel feltöltött medence, valamint masszázs kezelések állnak rendelkezésére.
Ezúton hívjuk fel Vendégeink szíves figyelmét, hogy saját wellness részlegünk műszaki okok miatt zárva tart, várható nyitás 2021.december 1.

A szállodával szemközti gyógyfürdő mellett a Park Hotel Harkány saját wellness részlege is gondoskodik a vendégek kényelméről és pihenéséről. Wellness részlegünk az alábbi szolgálatásokat kínálja:

  • feszített víztükrű beltéri medence (26 fokos)
  • 4 méter átmérőjű feszített víztükrű jakuzzi (35 fokos)
  • finn-, fény- és infraszauna
  • élményzuhany
  • tusolók és öltözők
  • nyugágyak biztosítása a teljes kikapcsolódáshoz

A wellness részleg használata szállóvendégeink számára ingyenes. Wellness részlegünk 13:00-21:00 óráig várja a felfrissülni vágyókat.
Felhívjuk Vendégeink szíves figyelmét, hogy wellness részlegünk műszaki okok miatt várhatóan 2021.december 1-ig zárva tart. Szíves megértésüket ezúton is köszönjük!

Keresse wellness részlegünk kiegészítő szolgáltatásait is a tökéletes pihenés, testi-lelki feltöltődés és regenerálódás érdekében:

  • tematikus szauna szeánszok és felöntések
  • különféle kényeztető masszázs és testkezelések

Ne feledje, a masszázs nem csupán kellemes érzés, de kimutatható fiziológiai hatása is van: lazító, stresszcsökkentő, vérkeringés-javító. A fizikai hatásokon túl a lélekre gyakorolt pozitív hatása is felbecsülhetetlen.

Felár ellenében igényelhető wellness szolgáltatásainkat ill. kedvezményes árú Harkányfürdő belépőjegyet már szobafoglaláskor vagy a helyszínen is megrendelheti, megvásárolhatja.