Foglalás
Bezár

Hasznos tudnivalók

Hasznos útmutató szállodánk legfontosabb szabályaival, a szobafoglalással és az itt-tartózkodással kapcsolatban.

Bejelentkezés - Kijelentkezés (érkezés - elutazás)Bejelentkezés: 15:00-től
Kijelentkezés: 11:00-ig
Korai bejelentkezés: 13:00-tól (+4000 Ft/szoba)
Késői kijelentkezés: 13:00-ig (+4000 Ft/szoba)

A szobák érkezés napján 15:00 órától foglalhatóak el, utazás napján 11:00 óráig állnak vendégeink rendelkezésére. A szálloda foglaltságának függvényében, térítés ellenében biztosítja a korai érkezés, illetve a késői elutazás lehetőségét. Ha a vendég az érkezés napján a szobáját reggel 7:00 óra előtt kívánja elfoglalni, úgy az előző éjszakára vonatkozó teljes szobaár felszámításra kerül. Késői elutazás díja 12:00 óra után minden megkezdett óra 1 000,- Ft / szoba, 16:00 óra után a teljes szobaár felszámításra kerül.

Üdülőhelyi díj (Idegenforgalmi Adó - IFA)Megadott áraink az IFA-t nem tartalmazzák, ez a helyszínen fizetendő. 2021.január 1-től fizetendő idegenforgalmi adó 18 éves kor felett 500,-Ft/fő/éj.

Foglalás visszaigazolásaFoglalását minden esetben írásban (e-mailben, levélben) visszaigazoljuk, foglalása csak e visszaigazolás után tekinthető véglegesnek.

GaranciaA szobafoglalás garantálásához - az érintett ajánlatnál vagy foglalásnál előre jelezve - előleg fizetést vagy a bankkártya adatok megadását kérjük. Ebben az esetben a visszaigazolás akkor lép érvénybe, ha a visszaigazolásban feltüntetett időpontig a kért előleg, vagy bankkártya garancia beérkezik.

Általános lemondási feltételekMinden egyéni szobafoglalás lemondható kötbérmentesen az érkezést megelőző 7. napon 16:00 óráig. Késedelmes lemondás, vagy a Vendég lemondás nélküli meg nem érkezése (no show) esetén a teljes szállásdíj kerül felszámításra.

Az ettől esetlegesen eltérő lemondási feltételekről a vonatkozó akcióknál, ajánlatoknál részletes tájékoztatást nyújtunk.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételek.

Általános fizetési feltételekA megrendelést követően a szolgáltatások ellenértékének 30%-a előlegként fizetendő átutalással, illetőleg internetes oldalon keresztüli bankkártyás fizetéssel.
A hátralék a helyszínen fizethető a készpénzzel, átutalással, bankkártyás fizetéssel.
Egyéb fizetési módok: Széchenyi Pihenőkártyák (OTP, MKB és K&H SZÉP kártya), szálloda által és / vagy szerződött partnere által kiállított voucherek.

A fizetési feltételekről és határidőkről – esetleges kivételekről - a vonatkozó akcióknál, ajánlatoknál részletes tájékoztatást nyújtunk.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételek.

AdókA megadott árak az ÁFA-t tartalmazzák. Amennyiben a hatályos ÁFA törvényben rögzített adó mértékében változás történik, áraink előzetes értesítés nélkül változhatnak.

EllátásFélpanzió: szállodánk éttermében reggelit és vacsorát kínálunk vendégeinknek foglaltságtől függően menü vagy svédasztalos formában. A félpanziós ellátás díja italfogyasztást nem tartalmaz.

Ebéd a’la carte étkezés: szállodánk beltéri éttermében és teraszán (időjárás függvényében) a’la carte étkezést kínálunk augusztus 1-től, melyet a félpanziós szállás ára nem tartalmaz.

Wellness részleg / Termál medenceA wellness részlegen található medence termálvizének hőmérséklete 26 fok. A medence nem gyógyhatású vízzel telített.

DohányzásA szálloda minden szobája nemdohányzó.

Háziállatok elszállásolásaKistestű kutya vagy macska szállodánkba behozható. Felár: 6.000 Ft / éj.

ParkolásSzállodánk szabadtéri, zárt parkolóval rendelkezik, ahol vendégeink biztonságban tudhatják gépjárműveiket.
A parkoló használata szállóvendégeink részére ingyenes.

InternetA szálloda recepcióján korlátlan vezeték nélküli internet érhető el.