Foglalás
Bezár

Egyenlő foglalkoztatási jogok nyilatkozata

Egyenlő foglalkoztatási jogok nyilatkozata

A Hotel&More Sartor Kft. (1022 Budapest, Fillér utca 84/a, Adószám: 26732163-2-41) elkötelezett valamennyi alkalmazottja számára az egyenlő foglalkoztatási lehetőségek mellett, továbbá amellett, hogy a munkavállalók számára megkülönböztetéstől és zaklatástól mentes munkahelyi környezetet biztosítson.

A Hotel&More Sartor Kft. minden foglalkoztatással kapcsolatos döntést a valós üzleti igények, munkaköri követelmények és az egyéni képesítések alapján hozza meg, tekintet nélkül a munkavállaló faji vagy vallási meggyőződésére, bőrszínére, nemzeti, társadalmi vagy etnikai származására, meggyőződésére, nemére (beleértve a terhességet is), az életkorára, a fizikai, szellemi és érzékszervi fogyatékosságára, szexuális irányultságára, nemi identitására, házastársi vagy élettársi állapotára, korábbi vagy jelenlegi katonai szolgálatára, a családi kórtörténetre vagy genetikai információra, a családi állapotára, vagy bármely egyéb olyan szabályozásra, amely A Hotel&More Sartor Kft. üzemelési területén életben van.

A Hotel&More Sartor Kft. nem tűri munkatársaival szembeni - fentiekben felsoroltak bármelyikén alapuló - diszkriminációt vagy zaklatást.