Foglalás
Bezár

Fürdők, gyógyfürdők, strandok

Harkány, Kossuth Lajos utca
Harkány 13,5 hektáros ősparkjában a több százéves fák és a Zsolnay-féle eozinos szökőkutak között található a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, ami Közép-Európa egyik leghíresebb fürdőhelye. A pihentető, frissítő és gyógyító kezelések mellett, a holisztikus gyógymódok mellett is elkötelezték magunkat, hogy a kezelések során vendégek teste és a lelke újra harmóniába kerülhessen egymással.
Siklós, Baross Gábor utca
12 medence, 1923 négyzetméter vízfelület várja Vendégeinket a Thermal Spa Siklósban.
Mohács, Felszabadulás útja
A Duna partján egyedülálló természeti környezetben elhelyezkedő fürdő egész évben várja a gyógyulást, regenerálódást kereső vendégeket, a sportolni, kikapcsolódni vágyó családokat. A fürdő szolgáltatásainak köszönhetően, egyszerre nyújt lehetőséget a csendes kikapcsolódásra és az önfeledt lubickolásra, ugyanakkor azoknak sem okoz csalódást, akik a gyógyvíz áldásos hatását szeretnék élvezni. A családi együttlét, az aktív pihenés és a kényeztető nyugalom harmonikus egysége a gyerekeket és felnőtteket egyaránt feledhetetlen élménnyel teszi gazdagabbá.
Pécs, Szendrey Júlia utca
A mai Hullámfürdő területén az 1800-as évek végén épült föl az első, az akkori utcanévről Ráth utcai fürdőnek nevezett létesítmény.
Pécs, Damjanich utca
A pécsi Pollack Strand egy feszített víztükrű és két gyermekmedencével várja a látogatókat minden nyáron.